Bogaerts & Groenen Advocaten:  Ziet meer, Doet meer!
Vanuit haar nieuwe inspirerende kantoorruimte in EnTrada!

Vanaf 1 november 2013 zit Bogaerts & Groenen met het hoofd in de wolken op een inspirerende locatie. Zij huurt dan ca. 500 m2 op de 13de verdieping van het kantoorgebouw EnTrada, wat door HVBM Vastgoed is ontwikkeld.

Marc Heuvelmans, advocaat: “Bogaerts & Groenen is een kantoor van 25 advocaten met  vestigingen  in Boxtel en Oisterwijk, en in 2013 dus ook in Tilburg. We kiezen voor Tilburg omdat we willen werken in het hart van de markt waar we goed thuis zijn en waar we duidelijk aanwezig willen zijn. We gaan  met 8 advocaten letterlijk en figuurlijk boven op ons werkgebied zitten en van waaruit kan dat beter dan  de 13e van EnTrada? Dat past helemaal in onze vernieuwende marktbenadering. We kennen onze relaties en hun branche en bovendien zoeken we onze groei in en rond Tilburg”.

EnTrada is sinds 2010 een indrukwekkend landmark aan de skyline van Tilburg. De 13de verdieping is één van de mooiste verdiepingen van het kantoorpand. Dit mede door het atrium aan de westgevel waardoor het uitzicht nog spectaculairder is!

Adriaan Molenschot: “EnTrada is een typisch kantoorgebouw voor de zakelijke dienstverlening en een advocatenkantoor als Bogaerts & Groenen is hierop een perfecte aanvulling!”

De huurovereenkomst is gesloten met Dennenheuvel Vastgoed (de aan HVBM Vastgoed gelieerde beleggingsentiteit) voor de duur van 5 jaar tegen een markt conforme huurprijs.