Bogaerts & Groenen; welkom in 013!


Op woensdag 13 november opende Bogaerts & Groenen advocaten officieel haar kantoor (ca. 500 m2) op de 13e verdieping van EnTrada. Wethouder Erik de Ridder verrichtte om 13.13 uur de openingshandeling waarmee het startsein gegeven is voor een openingsactie van 13 dagen. Gedurende 13 dagen zal het dan voor alle passanten van EnTrada duidelijk zijn dat er een nieuw advocatenkantoor is gevestigd in Tilburg. De finale zal plaatsvinden op 26 november 2013 tijdens de BOB borrel waarvoor ondernemend Tilburg van harte uitgenodigd wordt om een kijkje te nemen, te genieten van het spectaculaire uitzicht en te genieten van een drankje en een hapje.

Partner Marc Heuvelmans: “EnTrada is een prachtig pand met goede faciliteiten en vooral een adembenemend uitzicht vanaf de 13e verdieping. Dat uitzicht maakt werken op die plek ook zo inspirerend met zicht van Breda tot Den Bosch en van Poppel tot Waalwijk. De A58 meandert onder langs en rondom is bedrijvigheid op de bedrijventerreinen Katsbogten, Het Laar en T58. Ondernemers kunnen gemakkelijk even binnen lopen en de lift omhoog nemen. We nemen altijd de tijd voor een kennismaking of een goed gesprek. Hoewel we hoog gaan zitten, blijven we heel laagdrempelig”.

Adriaan Molenschot: “EnTrada is een typisch kantoorgebouw voor de zakelijke dienstverlening en een advocatenkantoor als Bogaerts & Groenen is hierop een perfecte aanvulling!”