EnTrada Panorama Party 2013: groot succes!

 
Het aantal gasten groeit jaarlijks. Meer dan 330 aanwezigen bezochten 18 december de vierde editie van de EnTrada Panorama Party! Een super opkomst met ook veel enthousiaste reacties!

Dit jaar hebben we als thema ‘Het Nieuwe Winnen’ gekozen. Een logisch vervolg op de thema’s van de afgelopen jaren. Twee jaar geleden stond de sessie in het teken van ‘Het Nieuwe Werken’ en vorig jaar zijn de gasten geïnspireerd met ‘Het Nieuwe Winkelen’.

Voorafgaand aan de gezellige netwerkborrel vond de inspiratiesessie plaats voor ruim 300 gasten. De boodschap: Oude verdienmodellen moeten op de schop; het is tijd voor fundamentele verandering!
De wereld om ons heen verandert razendsnel. Het Nieuwe Winnen, of zoals Adriaan het zelf ook graag noemt De Nieuwe Werkelijkheid, is aan de orde van de dag. Het moet niet een beetje anders maar radicaal anders!

Adriaan Molenschot heette de gasten van harte welkom en gaf het woord aan Paul Wessels, adjunct-hoofdredacteur PropertyNL, welke tijdens de sessie vol enthousiasme zijn rol als gesprekleider vervulde.

We zijn erg blij met de sprekers welke we voor het event hadden geselecteerd; denkers, professionals met visie, frisse prikkelende ondernemers.

Marc Heuvelmans, advocaat bij Bogaerts & Groenen, trapt af als eerste spreker. Zijn stelling op de eerste slide “1:2=3” roept direct vragen op maar is na zijn boeiende woorden duidelijk! Delen = winnen!

Het nieuwe winnen?  De tweede spreekster Brigit Gerritse, directeur Nederlandse Raad van Winkelcentra is stellig: Welnee! Survival of the fittest. Change or Die!

“Last” maar zeker niet “least” ligt Peter Savelberg, directeur Urban Timemachine, zijn stelling toe: “Brabant is het “groene hart” van het belangrijkste “urban powercenter” ter wereld! Een nieuw Brabant als sterke positie in Europa!

Middels het opsteken van rode en groene kaarten kon het publiek op een interactieve manier aangeven of ze het eens of oneens waren met de stellingen van de sprekers; wat interessante discussies op gang bracht.

We kijken met veel plezier terug op een zeer geslaagd event! Dit dankzij de vele gasten, inspirerende sprekers en de gezellige netwerkborrel waarbij nog enkele tientallen gasten aansloten.

Een mooie traditie, maar hoogste tijd om het anders te gaan doen?! …………..We horen u denken, wat…. ja écht, na dit wederom geslaagde event wordt het tijd voor verdere vernieuwing!

Bekijk hiernaast enkele foto’s voor een sfeerimpressie.